Image

Untuk Usahawan Yang Dahagakan Jualan 10X!

5 Rahsia Profesional Video Marketer Menjana Jualan 10X Hanya Dengan "Smartfon"!

Wahai usahawan,

 

Seringkali kita terpaksa berdepan dengan konflik di mana untuk menganalisa keputusan kempen iklan yang kita jalankan, kita sering menghadapi persoalan seperti...

 

  • "Iklan aku tak convert, kat mana aku patut repair? Adakah video tak power atau salah setting iklan?"
  • "Berapa banyak konten untuk iklan yang patut aku buat untuk dapatkan result yang berkesan?"
  • "Aku patut fokus pada setting iklan ataupun patut fokus pada hasilkan kontent iklan?"
Image

Ya! Kami sedar dan faham tentang keperitan anda sebab kami juga sama seperti anda sebelum ini.

 

Sejak tahun 2019, Kami telah menghabiskan ratusan ribu ringgit terhadap kos pengiklanan namun masih lagi belum dapat result 10X yang kami mahukan.

 

Jadi kami terfikir...adakah setting iklan dan bajet yang besar sahaja boleh convert kepada sales yang tinggi atau sebenarnya, yang paling penting adalah konten video iklan itu sendiri?

 

Jadi, kami cuba ubah strategi kami dengan kembali kepada asas marketing. Kami mulakan dengan MESEJ iklan itu sendiri. Dan kemudian kami buat ratusan jenis kempen dan iklan video untuk testing.

 

Dan alhamdulillah, fast-forward kepada tahun 2021, akhirnya persoalan-persoalan yang membelenggu kami selama ini telah berjaya kami rungkaikan hanya dengan satu kesimpulan sahaja!

 

Iaitu...

 

"Kejayaan sesuatu kempen iklan adalah terletak pada konten video iklan itu sendiri!"

 

Bukannya settings Facebook Ad...

Bukannya kena shoot video canggih-canggih...
Dan juga bukannya nak kena pakai model cantik...

 

Dengan penemuan baru ini, kami design satu framework khusus untuk team kami buat setiap kali sebelum apa-apa kempen dimulakan.

 

Dan ternyata dengan framework terbaru ini, kami berjaya meningkatkan jualan 10X ganda tanpa scale bajet iklan yang tinggi seperti orang lain.

 

Malah bajet iklan kami dapat dikurangkan 2x ganda lebih rendah tetapi masih dapat kekalkan jualan 6 angka setiap bulan!

 

Apa yang kami buat? Ada 5 langkah yang kami praktikkan dalam framework kami setiap kali nak mulakan kempen baru.

 

Semuanya kami kongsikan secara langkah demi langkah dari teori dan juga praktikal dalam video panduan terbaru kami...

Memperkenalkan Video Panduan The V.D.O

Dengan ratusan eksperimen video dan juga ratusan ribu ringgit yang telah di habiskan untuk Facebook Ads, kami telah berjaya merungkaikan 5 formula mudah untuk menghasilkan video iklan yang convert.

Image

5 Proses Mudah Sesuai Untuk Semua


Ya! Panduan ini sangat mudah. Hanya 5 proses sahaja yang perlu anda amalkan dan...

 

Hasilnya adalah 10X!

 

Ianya sangat mudah sehingga menjadi kontroversi di kalangan rakan-rakan terdekat yang telah amalkan The V.D.O.

 

Sebagaimana ianya juga telah merubah bisnes kami, kami mahu anda faham bahawa betapa mudahnya formula dan teknik yang kami gunakan dan anda juga boleh lakukan benda yang sama!

Dengan The V.D.O Anda Bakal Pelajari...

  • Cara membina mesej yang mudah sampai dan tepat kepada prospek yang berkualiti

  • Cara membina story iklan yang menarik dan buat prospek suka share iklan anda

  • Cara untuk shoot video berkualiti hanya dengan menggunakan Smartphone

  • Cara untuk direct talent atau shoot diri anda sendiri sebagai talent

  • Dan bermacam-macam lagi!
Image

Result Kempen Dari Formula The V.D.O...

Di bawah ini adalah bukti-bukti hasil daripada framework The V.D.O

Image
Image
Image
Image
Image

Kempen Conversion Tapi Dapat Engagement Yang Tinggi!

Contoh-contoh Video Iklan

Anda boleh tonton video kompilasi antara video iklan kami yang convert dan mendapat lebih 1000 shares.

 

Biasanya untuk kempen conversion, tak banyak orang akan like, komen atau share. Tetapi jika anda bina sebuah iklan yang menarik, prospek akan suka share & engage iklan anda.

 

Sebab itu sekali lagi kami nyatakan bahawa..."Kejayaan sesuatu kempen iklan terletak pada konten video yang dibawa!"

Jadi Apa Yang Anda Akan Dapat Dalam The V.D.O?

Berikut adalah 5 komponen utama yang akan kami kongsikan dalam The V.D.O yang anda boleh terus praktikkan pada kempen iklan anda.

Image

Pentagon Formula

Di dalam menghasilkan video iklan 10X, ini adalah bahagian yang paling penting.

 

Pentagon formula ini akan menjadikan mesej dan konten di dalam video tersebut lebih mudah sampai dan tepat kepada prospek

 

Secara tak langsung prospek akan menjadi lebih terliur untuk dapatkan produk/servis anda.

 

Bernilai (RM797)

Bermuda Triangle Process

Bahagian ini akan menjadikan segala proses untuk merakam iklan video lebih lancar.

 

Tanpa proses ini, susah anda nak menghasilkan video iklan dengan cepat dan kedaan akan menjadi kucar kacir sehingga membantutkan perjalanan menghasilkan video iklan kita.

 

Bak kata pepatah "If you fail to plan you are planning to fail"

 

Bernilai (RM397)

Image
Image

3 Tactical Video Masteries

Setelah kita membuat perancangan yang betul dari segi skrip dan sebagainya maka kita perlu tahu asas teknikal.

 

Kebanyakan orang yang nak shoot video tidak ada asas teknikal yang kuat dan ini akan mencacatkan video yang akan dihasilkan.

 

Perkara teknikal seperti ukuran video, orientasi video, lighting, dan banyak lagi akan menjadikan video anda lebih gempak dan professional.

 

Bernilai (RM97)

3 Sharpshooting Strategies

Video anda tidak akan jadi menarik jika tiada strategi yang betul untuk shooting.

 

Dalam bahagian ini anda akan ditunjukkan cara nak shooting berdasarkan skrip dan juga storyline yang telah dibuat.

 

Sama ada shooting sendirian atau shoot talent, semuanya lengkap di ajar beserta tips & tricks yang kami sendiri amalkan.

 

Bernilai (RM297)

Image
Image

Edit Like A Boss

Biasanya proses editing akan memakan masa yang lama kerana perlukan kreativiti dan skill seorang editor.

 

Tetapi dengan semua teknik sebelum ini yang telah dilakukan dengan betul tadi, maka proses editing akan menjadi lebih mudah.

 

Proses edit anda hanya perlu guna smartphone sahaja dengan menggunakan apps percuma sama ada menggunakan Android atau iPhone.

 

Bernilai (RM197)

BONUS!

Anda Juga Akan Diberikan Dua E-book Percuma

Sempena pelancaran rasmi The V.D.O, sekiranya anda dapatkan video panduan ini sekarang, kami akan berikan bonus tambahan di bawah secara percuma. (selagi promo masih ada)

Image

5 Struktur Komponen Utama Sales Page Yang Convert

Bernilai (RM49)

Belajar dan tiruvasi terus dari real case study & struktur Sales Page ini dengan average conversion rate 4%-8% dan sudah pun berjaya menjana lebih 6 angka dengan struktur yang proven dan convert khusus untuk market Malaysia.

Image

4 Formula Strategi Iklan Facebook

Yang Convert

Bernilai (RM35)

4 Formula ringkas dan mudah untuk anda ikuti setiap kali anda ingin buat iklan Facebook. Tak perlu lagi rasa 'stuck' dan tiada idea setiap kali nak buat kempen. Teknik khusus ini sesuai untuk semua jenis kempen iklan Facebook di Malaysia.

Image

Harga Pelancaran The V.D.O
Bernilai RM1978

RM147

Satu-satunya video panduan yang bakal membantu iklan anda untuk hasilkan results 10X. Klik butang Dapatkan Sekarang di bawah.

Image

Anda Masih Belum Boleh Buat Keputusan?

Jangan risau, jika anda masih kurang yakin adakah video panduan The V.D.O ini berpontensi untuk membantu bisnes anda dalam membina iklan yang convert, ini jaminan kami.

Image

100% Money Back Return Guarantee!

Jika anda tidak berpuas hati dengan ilmu yang disampaikan di dalam The V.D.O, anda boleh minta refund 100% dalam masa 14 hari.

Siapakah Tenaga Pengajar The V.D.O?

Panduan The V.D.O akan diberikan oleh dua individu yang berpengalaman luas dalam video marketing. Dengan kombinasi pengalaman teori dan praktikal lebih 17 tahun dalam bidang ini.

Dua tahun yang lepas, ketika saya mula melancarkan Shoppegram iaitu sebuah platform untuk usahawan belajar dan bina bisnes online dengan ecommerce.

 

Saya menghadapi masalah untuk mendapatkan jualan yang memberangsangkan. Berbekalkan pengalaman 10 tahun menjalankan sebuah agensi marketing dalam menghasilkan video, iklan, dan website...

 

Saya kembali duduk bersama team untuk buat kajian yang lebih mendalam dan alhamdulillah, usaha dan keringat kami ternyata membuahkan hasil.

 

Dengan eksperimen yang berterusan, kami dah berjaya 'unlock' sebuah framework yang boleh digunakan dalam penghasilan iklan video yang convert iaitu The V.D.O

 

Lutfi Azhar
Co-founder - Shoppegram Sdn Bhd

Image
Image

Sebagai Creative Director di Shoppegram, fokus saya adalah kepada bagaimana untuk menghasilkan video dengan mudah dan dalam masa yang sama mesej dapat disampaikan dengan tepat.

 

Di Shoppegram kami memerlukan sesuatu konten video itu dapat dihasilkan dengan cepat dan banyak jadi kami ada pelbagai jenis kempen termasuklah kempen branding, video course, education dan banyak lagi.

 

Jadi cara terbaik yang kami dapati adalah dengan menggunakan smartphone sahaja diikuti dengan framework The V.D.O yang kami boleh guna berulang kali.

 

Proses penghasilan video menjadi lebih mudah dari planning hingga lah ke editing. Lebih banyak dan cepat video terhasil, lebih banyak testing dan kempen iklan keluar!

 

Nazmi Bayan

Creative Director - Shoppegram Sdn Bhd

Jangan Tunggu Lagi, Buat Tindakan Sekarang!

Dalam Marketing kita kena sentiasa pantas dan kehadapan. Jika kita lambat, kita akan ketinggalan dengan pesaing kita yang lain.

 

Framework The V.D.O adalah salah satu 'turning point' dalam bisnes kami yang dapat menjana jualan lebih 7 angka setahun.

 

Kami berharap Panduan The V.D.O juga dapat membantu kempen iklan anda dalam menghasilkan results 10X seperti bisnes kami.

 

Klik Dapatkan Sekarang untuk anda belajar cara untuk membina iklan video yang convert dalam masa 2 jam 100% menggunakan smartphone.

Image
Image

Maklumat Lain Tentang The V.D.O

Soalan-soalan yang sering ditanya berkaitan Video Panduan The V.D.O.

The V.D.O adalah satu panduan dalam bentuk video yang mana anda akan belajar cara step by step untuk hasilkan video iklan yang convert menggunakan smartphone dalam masa 2 jam sahaja.
Anda bebas menggunakan apa jenis smartphone, asalkan smartphone yang mempunyai kamera, anda sudah boleh mula shoot dan edit video seperti yang diajar di dalam The V.D.O
Kami tidak mengenakan sebarang caj tambahan kepada pelanggan selepas pendaftaran berjaya dibuat.
Anda boleh install Apps tersebut di Google Play Store bagi pengguna Android dan Apple store bagi pengguna iphone.
Untuk makluman anda, Apps ini adalah percuma sahaja. Ini bermaksud, anda tidak perlu membuat apa-apa pembayaran
Selepas pembayaran berjaya, link untuk akses ke video panduan The V.D.O akan dihantar kepada emel anda. Jika anda tidak menerima sebarang emel selepas pendaftaran berjaya, anda boleh emel ke hello@shoppegram.com untuk team kami buat semakan.

PENAFIAN: Segala maklumat yang dikongsikan adalah penyelidikan pengalaman dan perkongsian kami sendiri. Maklumat-maklumat yang diberikan tidak menjanjikan dan menjamin jualan juta-juta secara serta merta pembaca kerana ini adalah salah satu alternatif panduan untuk menjadikan iklan pembaca lebih berkesan. Jika nak terus tingkatkan jualan maka pembaca perlu tambah lagi pengetahuan di dalam aspek marketing yang lain contohnya copywriting, sales page, close sales, offer dan lain-lain. Shoppegram Commerce PLT adalah entiti-entiti yang tiada kena mengena dengan Whatsapp. Facebook Ads, Instagram Ads. Ternyata Facebook, Instagram dan Whatsapp adalah milik Facebook.