The VDO

 PERHATIAN: Peniaga Yang Dahagakan Jualan 10X Untuk Tahun 2021 

5 Rahsia Profesional Video Marketer Menjana Jualan 10X Hanya Dengan "Smartfon" !

Tonton Video Ini Sehingga Habis Untuk Anda Hadam dan Terus Aplikasikan Ilmu Ini

 Hasil Jualan 10X Bukan Terletak Pada Setting Iklan Semata-mata 

Pertembungan Ideologi Antara Setting Iklan dan Konten Iklan...

Salam perjuangan kami ucapkan,

 

Kita sebagai usahawan atau marketer, seringkali kita terpaksa berdepan dengan konflik di mana untuk menganalisa keputusan kempen yang kita jalankan.

 

Persoalan-persoalan seperti...

 

"Iklan aku tak convert, kat mana aku patut repair? Adakah video tak power atau salah setting iklan?"

 

"Berapa banyak konten untuk iklan yang patut aku buat untuk dapatkan result yang berkesan?"

 

"Aku patut fokus pada setting iklan ataupun patut fokus pada hasilkan kontent iklan?"

Iklan vs Konten

Ya! Kami sedar dan faham tentang keperitan anda!

 

Kami telah menghabiskan ratusan ribu ringgit terhadap pengiklanan dan menghasilkan ratusan video semata-mata untuk merungkaikan rahsia ini.

 

Alhamdulillah... akhirnya persoalan-persoalan yang membelenggu selama ini telah berjaya kami rungkaikan hanya dengan satu kesimpulan sahaja!

 

Iaitu...

 

"Kejayaan sesuatu kempen iklan terletak pada konten video yang dibawa"

 

Ternyata teori kami ini berjaya meningkatkan jualan 10X berbanding dari biasa.

 

Sebelum kami share lebih details lagi untuk anda belajar dan buat segala proses dan teknik yang kami guna untuk anda tingkatkan jualan 10X, izinkan kami berkongsi sedikit siapakah kami?

Hi! Saya Lutfi Azhar,
Co-Founder Shoppegram


Setahun yang lepas, ketika saya mula melancarkan Shoppegram iaitu sebuah platform untuk usahawan belajar dan bina bisnes online dengan ecommerce.

 

Saya menghadapi masalah untuk mendapatkan jualan yang memberangsangkan.

 

Berbekalkan pengalaman 10 tahun menjalankan sebuah agensi marketing dalam menghasilkan video, iklan, dan website...

 

Saya kembali duduk bersama team untuk buat kajian yang lebih mendalam.

 

Alhamdulillah, usaha dan keringat kami ternyata membuahkan hasil.

 

Dengan eksperimen yang berterusan, kami dah berjaya 'unlock' sebuah framework yang boleh digunakan dalam penghasilan iklan video yang convert.

Lutfi Azhar
Nazmi Bayan

Hi! Saya Nazmi Bayan,
Creative Director Shoppegram

 

Sebagai Creative Director di Shoppegram, fokus saya adalah kepada bagaimana untuk menghasilkan video dengan mudah dan...

 

Dalam masa yang sama mesej dapat disampaikan dengan tepat.

 

Di Shoppegram kami memerlukan sesuatu konten video itu dapat dihasilkan dengan cepat dan banyak.

 

Kami ada pelbagai jenis kempen termasuklah kempen branding, video course, education dan banyak lagi.

 

Jadi cara terbaik adalah dengan menggunakan smartphone sahaja diikuti dengan framework yang kami boleh guna berulang kali.

 

Proses penghasilan video menjadi lebih mudah dari planning hingga lah ke editing. Lebih banyak dan cepat video terhasil, lebih banyak iklan keluar!

Memperkenalkan...

The VDO Logo

Sebuah Video Panduan Cara Untuk Membina Video Iklan Yang Convert Hanya Dengan Smartphone Dalam Masa 2 Jam.

5 Proses Mudah Yang Kontroversi


Ya! Panduan ini sangat mudah. Hanya 5 proses sahaja yang perlu anda amalkan dan...

 

Hasilnya adalah 10X!

 

Ianya sangat mudah sehingga menjadi kontroversi di kalangan rakan-rakan terdekat yang telah amalkan The V.D.O.

Video Panduan The VDO

The V.D.O Adalah Satu-satunya Panduan

Yang Bakal Merubah Landskap Bisnes Anda

Sebagaimana ianya juga telah merubah bisnes kami. Kami mahu anda faham bahawa betapa mudahnya formula dan teknik yang kami gunakan...

Hanya 5 step mudah sahaja. Sangat mudah dan anda juga boleh lakukan benda yang sama!

The VDO 5 Step Process

Tapi, anda perlu faham tentang 2 perkara penting ini dahulu...

 

20% kejayaan pada setting iklan.

Jika anda berguru dengan Mark Zuckerberg sekali pun tentang cara nak buat iklan Facebook...

Tetapi video iklan anda sendu, dah tentu jualan anda tak akan kemana!

80% kejayaan terletak pada konten

Lebih hebat video iklan yang anda gunakan, maka lebih ramai orang yang berminat untuk klik iklan tersebut.

Secara tak langsung terus membawa kepada peningkatan kebarangkalian untuk orang membeli.

 

Permainan ini juga dinamakan "Numbers Game"

The V.D.O Hanya Untuk Mereka Yang Dahagakan Results 10X

Video panduan ini bukan untuk semua orang.

Siapa yang sesuai dapatkan VDO

Jadi...siapakah yang sesuai dan wajib dapatkan The V.D.O ini?

  • Adakah anda seorang marketer yang menjalankan iklan untuk promosikan produk atau servis?

  • Adakah anda seorang usahawan yang ada team designer tapi tak reti buat video?

  • Adakah anda videographer yang tersangkut untuk hasilkan video iklan yang convert?

  • Adakah anda seorang usahawan yang sedang mencari jalan untuk tingkatkan kualiti iklan?

  • Adalah anda pemilik agensi pengiklanan ingin hasilkan video iklan yang convert untuk client anda?

Jika jawapan anda adalah YA!

Maka The V.D.O ini adalah jawapan yang anda cari selama ini.

Sebelum tu, biar kami buktikan hasil video iklan dengan strategi The V.D.O...

Di bawah ini adalah bukti-bukti hasil daripada 5 strategi di dalam The V.D.O

Result VDO
Video Iklan A
Video Iklan B
Video Iklan C
Result Facebook Ads

Iklan Objektif Conversion Tapi Dapat Engagement Share Yang Tinggi!

Mungkin jika anda biasa bermain dengan Facebook ads anda sudah fasih tentang objektif iklan yang digunakan.

 

Hasil engagement yang kami dapat melalui iklan tersebut adalah 100% menggunakan objektif Conversion bukannnya objektif engagement, reach atau traffic.

 

Sebab itu sekali lagi kami nyatakan bahawa, "Kejayaan sesuatu kempen iklan terletak pada konten video yang dibawa!"

Jadi Apakah 5 Proses Yang Kami Buat Untuk Dapatkan Result 10X?

Pentagon Formula

Pentagon Formula

Bernilai RM797

 

Di dalam menghasilkan video iklan 10X, ini adalah bahagian yang paling penting.

 

Pentagon formula ini akan menjadikan konten di dalam video tersebut lebih sampai dan tepat.

 

Secara tak langsung prospek akan menjadi lebih terliur untuk dapatkan produk/servis anda.

Bermuda Triangle Process

Bernilai RM397


Bahagian ini akan menjadikan segala proses untuk merakam video lebih lancar.

 

Tanpa proses ini segala benda akan menjadi kucar kacir sehingga membantutkan perjalanan menghasilkan video iklan kita.

 

Bak kata pepatah "Fail to plan is planning to fail"

Bermuda Triangle Process
3 Tactical Video Masteries

3 Tactical Video Masteries

Bernilai RM97


Setelah kita membuat perancangan yang betul dari segi skrip dan sebagainya maka kita perlu tahu asas teknikal.

 

Kebanyakan orang yang nak shoot video tidak ada asas teknikal yang kuat dan ini akan mencacatkan video yang akan dihasilkan.

 

Perkara teknikal seperti ukuran video, orientasi video, lighting, dan banyak lagi boleh menjadikan video anda lebih gempak dan professional.

3 Sharp Shooting Strategies

Bernilai RM297


Video anda tidak akan jadi menarik jika tiada strategi yang betul untuk shooting.

 

Dalam bahagian ini anda akan ditunjukkan cara nak shooting berdasarkan skrip dan juga storyline yang telah dibuat.

 

Sama ada shooting sendirian atau shoot talent, semuanya lengkap di ajar beserta tips & tricks yang kami sendiri amalkan.

3 Sharp Shooting Strategies
Edit Like A Boss

Edit Like A Boss

Bernilai RM197


Biasanya proses editing yang akan memakan masa yang lama kerana perlukan kreativiti dan skill.

 

Tetapi dengan semua teknik yang telah dilakukan dengan betul tadi, maka proses editing akan lebih mudah.

 

Edit hanya dengan menggunakan apps percuma dari smartfon anda sahaja macam seorang boss!

5 Strategi Yang Tak Lapuk Di Telan Zaman

Segala teknik dan strategi yang digunakan 100% sah.

 

Jika anda perhatikan betul-betul, strategi yang kami bongkarkan ini boleh pakai sampai bila-bila (evergreen) dan sesuai untuk semua jenis bisnes.

 

Ini kerana kami tidak menggunakan teknik black hat ataupun teknik yang mengarut untuk merosakkan ekosistem pengiklanan yang ada.

 

Strategi ini 100% sah di sisi undang-undang, tiada elemen-elemen menggunakan software yang bukan-bukan untuk kalahkan algorithm iklan.

 

Jadi sekarang anda dah tahu apakah yang anda perlu lakukan untuk gandakan jualan 10X, persoalannya sekarang berapakah harga The V.D.O ini?

 

Untuk semua video panduan yang akan belajar dalam The V.D.O yang bernilai RM1,785 ini, dengan result 10X yang bakal dimiliki, dan satu skillset evergreen yang anda boleh gunakan sampai bila-bila, untuk semua ini anda hanya perlu membuat pelaburan sebanyak...

Video Panduan The VDO

Harga Pelancaran The V.D.O

RM249

RM147

Satu-satunya video panduan yang bakal membantu iklan anda untuk hasilkan results 10X.

Jadi klik butang Dapatkan Sekarang di bawah.

Masih Ragu-ragu?
Tak Perlu Risau Lagi Dengan Jaminan Kami

Image

100% Money Back Return Guarantee!


Jika anda tidak berpuas hati dengan ilmu yang disampaikan di dalam The V.D.O, anda boleh minta refund 100% dalam masa 14 hari sahaja.

Image

Video iklan yang convert siap dalam masa 2 jam!


Dengan hanya menggunakan smartphone sahaja, anda sudah boleh menghasilkan video iklan yang convert dalam masa 2 jam.

Image

Hanya guna SmartPhone. Tak perlu ada team!


Kini anda sudah boleh shoot dan edit video dengan sendiri tanpa perlu membazirkan wang untuk upah mana-mana agensi luar lagi.

Soalan Lazim

The V.D.O adalah satu panduan dalam bentuk video yang mana anda akan belajar cara step by step untuk hasilkan video iklan yang convert menggunakan smartphone dalam masa 2 jam sahaja.
Anda bebas menggunakan apa jenis smartphone, asalkan smartphone yang mempunyai kamera, anda sudah boleh mula shoot dan edit video seperti yang diajar di dalam The V.D.O
Kami tidak mengenakan sebarang caj tambahan kepada pelanggan selepas pendaftaran berjaya dibuat.
Anda boleh install Apps tersebut di Google Play Store bagi pengguna Android dan Apple store bagi pengguna iphone.
Untuk makluman anda, Apps ini adalah percuma sahaja. Ini bermaksud, anda tidak perlu membuat apa-apa pembayaran
Selepas pembayaran berjaya, link untuk akses ke video panduan The V.D.O akan dihantar kepada emel anda. Jika anda tidak menerima sebarang emel selepas pendaftaran berjaya, anda boleh emel ke hello@shoppegram.com untuk team kami buat semakan.

PENAFIAN: Segala maklumat yang dikongsikan adalah penyelidikan pengalaman dan perkongsian kami sendiri. Maklumat-maklumat yang diberikan tidak menjanjikan dan menjamin jualan juta-juta secara serta merta pembaca kerana ini adalah salah satu alternatif panduan untuk menjadikan iklan pembaca lebih berkesan. Jika nak terus tingkatkan jualan maka pembaca perlu tambah lagi pengetahuan di dalam aspek marketing yang lain contohnya copywriting, sales page, close sales, offer dan lain-lain. Shoppegram Commerce PLT adalah entiti-entiti yang tiada kena mengena dengan Whatsapp. Facebook Ads, Instagram Ads. Ternyata Facebook, Instagram dan Whatsapp adalah milik Facebook.